banyo mobilyası, banyo mobilyaları, banyo tadilat önerileri, | Artstyle Mimarlık Blog

Banyo Mobilyaları ve Banyo Tadilatı

BANYO MOBİLYALARI

Görsellik evlerde kullanılan mobilyalar için oldukça önemli bir şeydir. Konfor kadar size sunduğu kolaylıklarda önemlidir. Buna banyo mobilyaları da dahidir. Banyo mobilyaları bir eve gelen neredeyse tüm misafirlerin gördükleri nadir yerlerdendir. Diğer odalar belki pek girilmez ama banyo ihtiyaçtan dolayı mutlaka görülür. Dolayısı ile banyo mobilyalarının oldukça güzel olması gerekir.

banyo mobilya 5

Banyo Mobilyalarında Nelere Dikkat Etmek Gerekiyor?

 

Banyolar öyle çok büyük alanlar değildirler. En azından genel olarak konuşmak gerekirse evin diğer alanlarını göz önüne alırsak daha küçük kalmaktadır. İşte bu da buraya alınan mobilyalar konusunda oldukça seçici olmamamız gerektiği anlamını taşır. Banyolarda bazı olmazsa olmaz denilen gereçler (havlular bornozlar tuvalet malzemeleri ve temizlik malzemeleri) vardır. Bu gereçler açık bir şekilde durmaz. Yani durmaması gerekir. Bu yüzden banyonuzun ebatlarına uygun bir dolap yaptırmanız gerekir ve bu dolap öyle olmalıdır ki genel görünümü bozmamalıdır. Aynı zamanda her şeyi içerisine toplamalıdır. Bu biraz zor gelebilir. Ama evde bu malzemeleri koyacak başka bir yeriniz yok ise bu durum kaçınılmaz olacaktır. Saydığımız bu iki dikkat edilmesi gereken şey çok iyi detaylandırılmalı ve ona göre bir seçim yapılmadır. Çünkü malzemeler sığsın diye alacağınız büyük bir banyo mobilyası banyonuzun tüm havasını değiştirebilir. Hiç de istemediğiniz bir görünümle karşı karşıya kalabilirsiniz.

banyo mobilya 4

Profesyonellerden Yardım Alınız

Banyo mobilya modelleri sizlere seçim sırasında elbette ki yardımcı olur. Ama emin olabilirsiniz. Ki banyolara mobilya seçmek aslında en zor işlerden biridir. Dolayısı ile mutlaka bir profesyonel den yardım almalısınız. Hem onlar sizin gibi sadece görselliği değil konum ve derinlik konusunda da bir takım çalışmalar yürütecektir. Bu da hem sizin için hem de banyonuz için bulunmaz bir fırsat haline gelecektir. Banyolarda işlem bittikten sonra iyi olup olmadığını tek bir yolla anlayabilirisiniz. İçeri girdiğinizde size bir ferahlık vermesi gerekir. İsterse küçük mekân olsun isterse büyük mekân olsun. Hiç sorun olmaz. Her halükarda size bir ferahlık ve şıklık hissi veriyorsa o gerçekten de başarılı bir banyo olmuş demektir.

banyo mobilya 2

Bize ulaşarak sizde banyonuz için en şık mobilyalara sahip olabilirsiniz. Artstyle Mimarlık (0212 573 99 49) konuda uzman profesyonel ekipleri ile size en uygun çözümleri sunacak ve dilediğiniz mobilyaları temin edecektir.

banyo mobilya 3banyo mobilya

 

  • #banyodekorasyon

  • #banyodekorasyon


2 Comments on this post

  1. merhaba trabzonda yasıyorum evimin banyosunu degiştirmek istiyorum resimlerini göndesem bana yarımcı olabilirmisiniz..

    neşe / Cevapla

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*