Yatak Odası Dokunuşları | Artstyle Mimarlık Blog

YATAK ODASI DOKUNUŞLARI

Yatak Odası Dokunuşları

Evdeki dekorasyon seçimlerimiz aslında bizlerin iç dünyasını yansıtır. Yoğun ve stresli geçen bir iş gününün ardından kendimizle baş başa kalacağımız, yorgunluk atacağımız, bir sonraki güne enerji dolu başlamamıza neden olan, evimizin en gizemli yeridir yatak odaları. Düz ve keskin hatlara sahip olan modern mobilyalar her ne kadar sade ve ferah gibi görünse de, bir müddet sonra bizlere çok sıradan gelebilir. Arayışa girdiğimiz bunu gibi zamanlarda, ufak tefek dokunuşlarla odayı şenlendirmeniz mümkün. Mesela, siyah-beyaz modern bir yatak odasında sahip isek, renkli çerçevelerle duvarları süsleyebilir, dekoratif aynalarla duvara canlılık verebilirsiniz.

Yatak odası trendleri

Yatak odası trendleri

 

Çerçevelerde mevcut olan renk tonları arasından seçeceğiniz canlı bir rengi perde fonlarında uygulayabilir, öne çıkmasını istediğiniz rengi burada patlatabilirsiniz. Ayrıca avizenizde bulunan taşlarda oynama yaparak, birkaç tanesini bu tona uyumlu renkli taşlarla değiştirebilirsiniz. İnanın bunun gibi ufak dokunuşlarla, sıradanlaşan odanız biranda sizler için çok değişik ve canlı bir havaya bürünecektir.

Son birkaç yıldır ve 2014 yatak odası trendleri arasında çok tercih yapılan bir seçimde klasik ve avangard yatak odası modelleridir. Şatafatlı ve ahşap oymalı yatak başları, kadife kumaşlarla döşenmiş kapitone berjer veya Josephine koltuklar, geniş yatak odalarında vazgeçilmez bir dekorasyon unsuru olmuştur.

Lükens ayaklı yatak ve dolap ayakları, her daim şıklığını yansıtırken, el işçiliği ile oyularak imal edilmiş varaklı makyaj aynalarının altında takımına eş lükens ayaklı dresuvarla da zarafetini tamamlayabilirsiniz. Varaklı dedik hemen bana gör değil demeyin! Hem asil hem gösterişli hem de ferah olsun isterseniz de bu avangard modelleri lake olarak tercih etmelisiniz. Beyaz lake ve koyu kadife kapitoneli olarak uygulanmış bir yatak başlığı döşemesiyle, görenleri imrendirecek bir yatak odasına sahip olabilirsiniz.


Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*