İş ve sanat hayatından çok, sansasyonel haberlerle gündemden düşmeyen Amerikalı ünlü magazin yıldızı Kim Kardashian, yeni eviyle de çok konuşuluyor!
Kim Kardashian ve eşi ünlü rap’çi Kanye West, Hollywood Hills’te satın aldıkları 20 milyon Dolar değerindeki yenimalikanelerini çocukları olduktan sonra, gözlerden uzak kalabilecekleri ve rahat edecekleri bir mekan olarak tercih etmişler.
Gerçi Kim Kardashian’ın gözlerden uzak kalmaya ve gündemden düşmeye hiç niyeti yok gibi görünüyor. Daha çok sosyal hayatıyla, seks kasediyle, reality showlarıyla tanınan Kardashian, baba tarafından Ermeni, anne tarafından ise Hollanda ve İskoç asıllı.
Prodüktörlük, modellik, şarkıcılık, aktristlik ve iş kadınlığı yapan Kardashian, ünlü dergilere verdiği pozlarla daha çok akıllarda kalmayı başarmış bir sanatçı.
Konuk oyuncu veya jüri üyesi olarak da çok sayıda televizyon yapımında rol alan Kardashian, 2007 yılında Playboy dergisine soyunmuştu. Kardashian 2 Mayıs 2008’de “Workout with Kim Kardashian” adlı bir spor DVD’si çıkarmış, daha sonra kendi blogunu açmış ve ardından ayakkabı satış işine başlamıştı.
Çalkantılı evlilikler ve birliktelikler yaşayan Kim Kardashian, 2012 Nisan ayından beri ünlü rap’çi ve hip hop prodüktörü Kanye West ile beraber. Kanye West’ten bir oğlu ve bir kızı olan Kardashian, yeni evinde daha iyi bir anne olmaya hazırlanıyor.
Evin eski sahibi Lisa Marie Presley
20 milyon dolarlık malikanenin eski sahibi Lisa Marie Presley. 3,5 dönümlük arazi üzerine kurulu malikanede 8 yatak odasıbulunuyor.
Evin geneli taş duvarlarla örülü. Eskitilmiş tuğla görüntüsüyle vintage etkisi yaratılan evin duvarlarında da bu etki hakim. Bol yeşilliğin ortasında yer alan yaşam alanları, taşlık yolların süslediği girişlerle bölünüyor.
Küçük pencereler ve kepenklerle adeta şato havasına bürünen ev, girişin iki yanındaki duvar aplik fenerlerle daha sevimli hale geliyor… Yerler, basamaklar mermer kaplama.
Geniş bir arazi üzerine kurulu malikanenin asıl yaşam alanı adeta dışarı kısımlarda. Uzun jakuzili bu havuz; gündüzleri keyif yapmanızı sağlarken, geceleri de seyirlik bir hal alıyor.
Havuza uzaktan bakan kemerli kapı, fener duvar aplikleriyle sıcak ve samimi bir ortam yaratıyor.
Her köşesi ayrı bir keyif için dekore edilmiş
Açık alanların hemen her köşesi keyif için dekore edilmiş. Bu köşede hem şömine hem de fıskiyeli çeşme rahatlatıcı bir etki yaratıyor.
Tonozlu ahşap tavanlı bu açık alanda taş tuğlalar yine gözde. Kemerli taş duvarların ardındaki manzaraya bakarak dinlenmek mümkün. Yüksek tavanlı bu oturma köşesi; rahat koltukları, dev şık avizesiyle dinlencenin de adresi.
Bahçenin, yeşil alanın ortasındaki bu bölümde, hem dinlenebilir hem de tatlı sohbetlere dalabilirsiniz.
Geniş yeşil alanın etrafında konumlanan binalar, birbirine geçişli ve kullanışlı.
Çiftin bir de üzüm bağı var
16 bin metrekarelik alanda şarap üreticiliğine de soyunmayı düşünen çiftin bir de üzüm bağı var.
Malikanenin açık alanlarında geceler de keyifli. Şömine ufak esintilerde bile insanın içini ısıtacak türden.
Dekorasyonda tuğla ve ahşap uyumu!
Bahçeden içeri açılan Fransız kapılı salondan girildiğinde, balıksırtı ahşap zemin kaplama, bembeyaz duvarlar ve ahşap tavan çıtaları dikkat çekiyor.
Evin geneline hakim beyaz kubbeli tavanlar, ahşap kalaslarla bir çatı katı havasında ve tarzında dekore edilmiş. Beyaz renk,mobilyalarda da kendini ağırlıklı gösteriyor. Rahat ve kullanışlı salon, mavi halı ve yastıklarla renklenmiş.
Şömine önündeki bu rahat oturma grubu da ailenin bir arada vakit geçireceği alanlardan… Mavi ve beyaza, gri ve siyah de eşlik ediyor bu kez dekorasyonda. Metal avizeler spor ve şık.
Televizyon ve şöminenin bir arada kullanıldığı diğer bölüm de, ailenin bir arada keyifle oturabileceği tarzda dekore edilmiş. Ahşap asma tavan ve beyaz tuğla duvarlar sıcak ve samimi bir ortam izlenimi veriyor. Cam sehpanın üzerindeki dekoratif objelerortama renk katıyor.
Ada mutfak geniş ve kullanışlı





































