Adele’in Evi, Beverly Hills’teki | Artstyle Mimarlık Blog

Adele’in Evi, Beverly Hills’teki 9.5 milyon dolarlık evi

Adele ffoto

Ünlü İngiliz Şarkıcı Adele.

 

İngiltere’de doğup büyüyen güzel şarkıcı Adele, dört yaşından beri sevgi ve tutku ile bağlandığı müzikte haklı başarısı ile tanınıyor. Muhteşem sesinin yanı sıra güzel fiziğiyle de dikkatleri çeken Adele, Spice Girls’ün nasıl etkisi altında kaldığını “Beni, bugün olduğum şey yaptılar” diyerek dile getiriyor.

 

 

adele-final

Ünlü İngiliz Şarkıcı Adele Time’a kapak oldu.

 

 

Sanatçı, Güney Londra’ya taşındıktan sonra ise Aaliyah, Destiny’s Child ve Mary J Blige gibi şarkıcılar ve R&B ile ilgilenmeye başlıyor. Ses rengini ve oktavını ortaya çıkaracak çalışmalara da bu saatten sonra imza atıyor. Adele, MySpace’e gönderdiği üç demo şarkıyla XL Recordings’in dikkatini çekiyor ve sonradan şirketle anlaşıyor. “19” adlı albümünün çıkışıyla Adele, Birleşik Krallık’ta listelere bir numaradan giriş yapıyor ve dört kez platin kazanıyor.

 

 

adele foto 1

Ünlü İngiliz Şarkıcı Adele.

 

 

ABD’deki kariyeri ise; 2008 sonlarındaki izleyici rekoru kıran Saturday Night Live ile başlıyor. Adele, “21″ adlı ikinci stüdyo albümünü Birleşik Krallık’ta 24 Ocak 2011’de, ABD’de ise 22 Şubat’ta yayınlıyor. İngiltere ve Amerika’da listeleri alt üst ederek hep birinci sıradan giriş yapıyor.  Albüm, ABD ve on yedi Avrupa ülkesinde bir numaraya yerleşiyor. Sonrasında ödüller ve albümler birbirini izliyor.

 

 

Adele sahnede

Ünlü İngiliz Şarkıcı Adele sahnede.

Ve Adele Amerika yolcusu

 

 

Adele foto

Ünlü İngiliz Şarkıcı Adele.

 

 

Son dönemde en çok kazanan şarkıcılar arasında yer alan Adele, yıllarca annesiyle İngiltere’de yaşadıktan sonra Amerika’ya yerleşmeye karar verdi. 27 yaşındaki şarkıcı yeni evini Los Angeles’ın gözde semtlerden birinden aldı ve güzel şarkıcı böylece; Jennifer Lawrence, Ashton Kutcher, Mila Kunis, Cameron Diaz gibi ünlülerle komşu oldu.

 

 

ev dış girirş

Ünlü İngiliz Şarkıcı Adele’in Beverly Hills’teki evi.

 

 

Yüksek duvarlarla çevrili malikane, kapıları açıldığında büyük bir görkemle karşımızda!… Yeşillikler ve yüksek ağaçlarla çevrili eve taş döşeli geniş giriş yoluyla ulaşıyorsunuz. İsterseniz arabayla da kapıya kadar yanaşabilirsiniz.

 

 

ev dış

Adele’in 9.5 milyon dolarlık evi.

 

 

İki katlı ev, üçgen çatıları, ahşap balkonları, onlarca kareye bölünmüş büyük pencere görünümlü Fransız kapılarıyla şık, açık kahve tonu rengiyle ise elegan bir hava içinde. 6 bin 600 metrekare üzerine inşa edilen iki katlı evde tahta kiriş kullanılmamış. Adele’in 9,5 milyon dolar ödediği yeni evi 4 yatak odalı ve bir de geniş salona sahip. 6 banyosu bulunan evde bir de büyük bahçe ve yüzme havuzu bulunuyor.

 

Sade ve zarif dekorasyon

 

 

oturma odası

Adele’in Beverly Hills’teki evi.

 

Evin geneline beyaz renk hakim. Beyazın zarafeti ahşapla birleşince pek fazla detaya da ihtiyaç duyulmamış.

Evin ilk katında iki oturma odası, bir yemek odası ve arka bahçeye açılan Fransız kapılı pahalı bir mutfak yer alıyor. Evin bahçeye açılan bölümlerini süsleyen Fransız kapılar hayli estetik. Şömineli bu bölümde rahat kullanışlı koltuklar, ahşap orta sehpa ve nişlerden birine yerleştirilen kitaplık ve tv ünitesi olan diğer niş dikkat çekiyor. Led aydınlatma tercih edilen tavanda da bloklarla asma tavan efekti sağlanmış.

 

Fransız kapılı geniş salon

 

piyanaolu salon

Adele’in Beverly Hills’teki milyon dolarlık evi.

 

 

Bahçeye açılan salonda başköşe bestelere evsahipliği yapan piyanonun… Şömineye doğru konumlanan yeşil kadife kanepeler ise bembeyaz salona doğayı taşımış adeta.

 

 

ev 2

Adele’in milyon dolarlık evi.

 

 

Ahşap orta sehpa üzerindeki vazolar biraz mavi taşısa da salonda beyazın hakimiyetini kıramıyor. Şöminenin üzerindeki tabloda da beyaz renk hakim. Tablonun iki yanındaki aplikler de şık ve zarif.

 

 

bahçeli salon

Adele’in Beverly Hills’teki evi.

 

 

Geniş salonun bu bölümünde ise Fransız kapılar adeta birer pencere işlevi üstlenerek tüm salonu aydınlatıyor. Büyük cam orta sehpa, rahat yeşil kanepe ve beyaz koltuklar, abajurları taşıyan zarif ahşap dresuarlarla tamamlanmış. Kapının yanında dikkat çeken detay ise müziği her yerden duymak isteyen Adele’in yerleştirdiği kolon hoparlör.

 

İkinci kat aynı zamanda çatı katı

 

 

merdivenler

Adele’in yeni lüks evi.

 

 

Klasik elegan tarza sahip evin zemini tamamen ahşap döşenmiş. Bu şekilde daha modern bir hale getirilen evde İngiliz tarzı da hissediliyor. Üst kata çıkan merdivenler de beyaz. Ahşap, zemin merdiven basamaklarında ve merdiven korkuluklarının üstünde de bulmuş yansımasını.

 

 

ev iç

Adele’in Beverly Hills’teki evi.

 

 

Merdivenleri çıkınca beyaz ahşap kaplama çatı ve komple beyaz dolapla çevrili, üzeri kitaplık olan raflar sizi karşılıyor. Bir beyaz orta puf, ikili rahat bir kanepe ile tamamlanan cam önü okuma köşesi ise özendirici.

 

 

oda

Adele’in Beverly Hills’teki evi.

 

Bu rahat takımın karşısına tabii ki şömine yakışır. Şömineden dönünce de yatak odaları sizi karşılar.

 

Üst katta 4 yatak odası

 

 

yatak odası

Adele’in Beverly Hills’teki evi.

 

 

Üst kattaki yatak odaları birer yaşam alanı olarak tasarlanmış. Çalışma masası, cam önü okuma köşesi ve büyük bir yatak. Mobilyalar kahverengi seçilmiş. Yatağın iki başındaki komodinler ve tavan lambası da kahve. Abajurların gövdesindeki sarı ve camlardan yansıyan yeşillik odanın renk yelpazesine katkıda bulunuyor.

 

 

yatak osadı

Adele’in Beverly Hills’teki evi.

 

Bu büyük yatak odası tam bir yaşam alanı. Büyük Fransız kapılar, şömine, puflu orta sehpa ve yumuşak üçlü koltuk rahat rahat yerleşmiş odaya. Çift kişilik büyük yatak rahat ve şık görünüyor. Odaya hakim renk ise ilk kez mavi.

 

Dev mutfak ve yemek odası

 

 

mutfak

Adele’in Beverly Hills’teki evi.

 

 

 

Yemek odasını da içine alan mutfak oldukça büyük. Dev metal davlumbaz ada mutfağın üzerinde yerini almış. Ada mutfağın üzerinde pişirme ünitesinin yanı sıra bir de lavabo var. Ahşap yemek masası ve ihtişamlı vintage avize çok şık.

 

 

adele

Adele’in Beverly Hills’teki evi.

 

Yemek odası ve mutfağın bir bölümü aynı zamanda oturma odası olarak da şöminenin karşısına konumlanmış.

 

Küçüklü büyüklü 6 banyo

 

 

banyo

Adele’in Beverly Hills’teki evi.

 

 

6 banyolu evin küçük banyolarından biri olan beyaz hakimiyetindeki bu banyoda duş küvet bir arada. İki mavi vazo yine banyoya renk getiren objeler olmuş.

 

 

banyo1

Adele’in Beverly Hills’teki evi.

 

 

Tam rahatlamanın tadı ise burada. Hem duş hem küvet keyfi ayrı ayrı. Camın önüne konumlandırılan küvet, dinlendirici ve canlandırıcı... Mavi ahşap kaplama duvarlar ile de renklenen banyo, arınmanın ardından dinlenmek için de ideal.

 

Bahçesi de ayrı bir ihtişam alanı

 

 

ev 3

Adele’in Beverly Hills’teki evi.

 

 

Los Angeles civarında uzun süre ev arayan Adele, sonunda hayallerindeki evi bulmuş görünüyor. Evin içi kadar bahçesi de ayrı bir ihtişam alanı. Arka bahçede havuz, kaplıca, çardak ve köpek kulübesi var.

 

 

bahçe 1

Adele’in Beverly Hills’teki evi.

 

 

Çardağın etrafında pek çok farklı bitki örtüsünü görmek mümkün. Bunlar hem bahçeyi canlandırıyor, hem de evi gözlerden ırak kılıyor.

 

 

bahçe

Adele’in Beverly Hills’teki evi.

 

 

Arka bahçede yer alan ‘ağaç ev’ Adele’in 3 yaşındaki oğlu için de bir şans. Hem havuza hem çardağa bakan ağaç ev, üzerindeki salıncakla da eğlenceli gözüküyor.

 

 

bahçe 3

Adele’in Beverly Hills’teki evi.

 

 

Dinlendirici bahçenin bu bölümü,  evin ne kadar gözlerden uzak olduğunun da kanıtı. Yeşillik, kuş sesi ve dinginlik…

 

 

bahçe 2

 

 

 

 

 


Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*