Gülenyüz Elit Kuyumculuk,Kuyumcu dekorasyon,kuyumcu dekorasyonları | Artstyle Mimarlık Blog

Gülenyüz Elit Kuyumculuk,Kuyumcu Dekorasyon

İstanbul Bayrampaşa semtinde bulunan Gülenyüz Elit kuyumculuk sahipleri hali hazırda çalışmakta olan mağazalarında dekorasyon namına köklü bir değişiklik yapma kararı aldıklarında yaptıkları araştırmalar neticesinde internet üzerinden Artstyle Mimarlık olarak hazırlamış olduğumuz ve bünyemizde bulunan www.kuyumcudekorasyonlari.com internet sitesinden bizlere ulaşmışlardır.

Gülenyüz Elit Kuyumculuk yetkilileriyle yaptığımız kısa süreli bir proje çalışması neticesinde mimarlarımız tarafından yapılan tasarımlar üzerinde karşılıklı mutabakata varılarak mağaza üzerindeki köklü değişikliğe başladık.

Arstyle Mimarlık olarak kuyumcu dekorasyonları konusunda uzmanlaşmış kadromuz ve uygulama ekibimiz sayesinde Gülenyüz Elit kuyumculuk mağazasını sahiplerine 13 gün içerisinde teslim ederek verdiğimiz taahhüdü yerine getirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Aşağıda Tadilat öncesi ve sonrasına ait Görselleri görmeniz mümkündür.Kuyumcu dekoaryonları konusunda daha ayrıntılı bilgi ve görseller için lütfen www.kuyumcudekorasyonlari.com sitesini ziyaret ediniz.


Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*