KUAFÖR DEKORASYON MODELLERİ | Artstyle Mimarlık Blog

Kuaför Dekorasyon Modelleri

KUAFÖR DEKORASYON MODELLERİ

Kuaförler kişisel bakım yerleri olduğundan dolayı kesinlikle şık düzenli ve bakımlı yerler olmalıdır. İçeri girdiğiniz ilk andan itibaren size güven verici bir hava ve sıcaklık katmalıdır. En azından böyle olursa müşteri çekmek çok daha iyi olacaktır.

Müşteri İlk Önce Dekorasyonu İnceler

Bir kuaför salonuna giden müşteri içeri ilk girdiğinde her yeri baştan aşağı bir şekilde inceler. Haliyle ilk etapta gözüne dekorasyonu kestirir. Dekorasyon işlemi kuaförlerde bu yüzden çok önemlidir. Müşteri ortamda kendisini rahat hissetmek ister. Sıcak bir ortam onu daha ilk seferden işletmenize bağlayacaktır. Kuaförlükte ancak süreklilik olduğunda verim alınır. Sürekliliği de sağlamak hem çalışan kalitesiyle hem de işletmenizin kalitesiyle ölçülür. Tüm bunları göz önünde bulundurduğunuzda yapacağınız dekorasyonun ne kadar etkili olduğunu görebilirisiniz. Kuaförlerin dekorasyon konusunda ki seçimleri oldukça farklı olabiliyor. Çünkü oldukça geniş bir seçim listesi onları bekliyor. Tasarımcıların en çok sevdikleri konuların başında gelen kuaför dekorasyonu klasikten avagarde kadar geniş bir alanı kapsar. Diledikleri kadar marjinal de olabilirler. Kuaför salonları bunların tümünü kaldırabilir.


Kuaför salonunuza uygulayacağınız dekorasyonu kuaför dekorasyon örneklerine bakarak da yapabilirsiniz. Buradan seçtiğiniz örnekleri salonunuza uygulayabilirisiniz. Ama kuaför salonlarına yapılan tasarımlar riskli olduğu için bir bilenden yardım alınması her zaman en iyi seçeneklerden birisi olacaktır. Bu işi profesyonelce yürüten kişilerden alacağınız yardımlarla müessesenizi en iyi şekilde dekore ettirebilirisiniz. Onlar bu gibi işlemleri sürekli yaptıklarından dolayı en iyi şekilde tasarlayacaklardır.

 

Tabi bu konuda önemli olan diğer bir husus ise kuaför dükkânınızın nasıl bir yerde olduğudur. Bulunduğunuz yerin çevresel ve sosyal etkilerini salonunuza mutlaka yansıtmalısınız. Yani yere göre daha yüksek dekorasyonlar tercih etmeniz gerekebilir. Böylece salonunuza gelecek olan müşterilerin gözünde daha bir yer edinirsiz. Önce birkaç kişi ile başlarsınız. Daha sonra mekânı beğenenler birbirlerine haber verirler ve böylece ciddi anlamda müşteri potansiyeli yakalamış olursunuz. Dekorasyonda kullanacağınız her şey daha doğrusu uygun olarak yapılmış her şey bir türlü geri dönüşü sağlayacaktır. Maliyetler sizleri biraz caydırabilir. Ama muhteşem bir dekorasyon için bu kaçılmazdır.

Kuaför dekorasyon konusunda birçok çalışmaya imza atmış

Artstyle Mimarlık tarafından yapılan dekorasyon örneklerini aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.


10 Comments on this post

  1. açıcak olduğm erkek kuaför salonunda sizinle çalışmak isterim 5543975253……izmir aliağada ikamet etmekteym ve buraya bi dükkan açmayı düşünüyorm aslında sitede dükkanım var merkeze taşımak istıyorm dekorumn merkeze hitap ediceğini düşünmüyrum göze hoş müşteriyi etkiliyck bişey düşünüyorum hazır dekorlar bana cazip gelmiyor

    zeki çoban / Cevapla
  2. böyle bi dukkan açsak nekadara maal olur?

    ramazan / Cevapla
  3. benim gebze eski çarşıda 40 metre karelik bi salonum var hem bayan kuaförlügü yapıyorum hemde agırlıklı olarak perukçuyum yani saç kaynak hizmeti veriyorum bu yerime fiyat ne olur irtibat 05310827728

    yavuz öztürk / Cevapla
  4. merhaba,
    ben avusturya/viyanadan huseyin doganci, avrupayada müsteri hizmetiniz varmi?

    huseyin doganci / Cevapla
  5. Sizden bir bayan tezgahi isziyorum bunu istiyorum bir resim yolasam aynisini yaparmisiniz.

    Ozkan Karagözlü / Cevapla
  6. merhaba web sayfanızda görmüş olduğum 10.cu sıradaki fotoğraf çok ilgimi çekti kendim erkek kuaförü yüm 3 koltuklu bu dizaynda dükkan açmak istiyorum.Ne kadara maal olur? Fiyat konusunda yardımcı olursanız sevinirim.İyi çalışmalar.

    emre / Cevapla
  7. Taksit yapiyormusunuz ben de dusunuyorum

    YAĞMUR / Cevapla

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*